Sacha - 1989 - 7e tranche

MA opleiding: Econometrie
Schoolvak: Wiskunde

In eerste instantie schrok ik van mijn eigen interesse in het Eerst De Klas Traineeship. Een baan in het onderwijs? Als afgestudeerd econometrist stond ik op het punt om te solliciteren bij de grote Strategy Consultant kantoren maar het concept van Eerst De Klas liet mij niet meer los door de inspirerende afwisseling van lesgeven, studeren en werken. Vervolgens bleek dat mijn ervaringen so far perfect aansloten op deze afwisseling in het traineeship. Kortom die 2 jaar klonken mij als muziek in de oren en dus ja, een baan in het onderwijs!

Wellicht heb ik over 5 jaar een eigen zeilboot waar leerlingen een half jaar mee varen over de Oceaan en les krijgen (à la School at Sea) of misschien ben ik wel Science Communication & Education adviseur. Of iets meer down to earth en nog steeds op de school waar ik nu begin met lesgeven. Who knows?  

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”