Nikki - 1989 - 7e tranche

MA opleiding: Linguistics of European languages - French
Schoolvak: Frans

Mijn voornaamste motivatie om te solliciteren voor Eerst De Klas was het kunnen overbrengen van mijn passie voor het Frans op een nieuwe generatie. De sprong in het diepe door meteen een paar dagen in de week voor de klas te staan en daarnaast actief te zijn in het bedrijfsleven, spreken me erg aan. Uit ervaring weet ik wel dat ik het onderwijs leuk vind; toch lijkt het me prettig ook met één been in het bedrijfsleven te staan, en niet mijn hele leven lang aan de onderwijsroute gebonden te zijn. De combinatie van deze twee werelden is wat me erg aanspreekt in dit traineeship.

Ik zie Eerst De Klas als een programma dat me zal uitdagen alles uit mezelf te halen. Door de diversiteit van het traineeship hoop ik in relatief korte tijd veel te leren, mezelf te ontwikkelen en actief bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Het is een springplank naar een mooie toekomst!

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”