Rick - 1991 - 7e tranche

MA opleiding: Molecular Life Sciences
Schoolvak: Scheikunde

Ik denk dat Eerst De Klas ontzettend zal helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door middel van een ondertekende verklaring van goede begeleiding op de school en het leiderschapsprogramma van Eerst De Klas denk ik ontzettend veel te gaan leren over leiderschap en lesgeven. Door daarnaast ook aan projecten te werken bij bedrijven denk ik leiderschap ook in teamverband te kunnen plaatsen en daarnaast ook nog te proeven van het bedrijfsleven. Met die combinatie kan je leerlingen ook extra inspireren en kan je ze naast de theorie ook over praktijkervaring vertellen. En uiteraard kijk ik ontzettend uit naar de nieuwsgierigheid, het enthousiasme en de dankbaarheid van de leerling als ik ze kan stimuleren met een enthousiaste en interessante les!

Hoe mijn leven eruit zal zien over vijf jaar? Heel mooi hoop ik! Maar serieus, ik vind het lastig om te zeggen hoe mijn leven er dan uit zal zien. Ik zie mezelf graag in een team werken bij bijvoorbeeld een bedrijf, het liefst bijdragend aan de innovatie in de gezondheidszorg. De ontwikkeling die ik met Eerst De Klas denk te gaan maken zal waarschijnlijk in veel teamwork bij bedrijven van pas komen! Maar ik zie ook de mogelijkheid dat ik lesgeven gewoon ontzettend leuk vind en dat ik een paar jaartjes langer als leraar blijf werken.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”