Annemarie - 1987 - 7e tranche

MA opleiding: Industrial Design Engineering
Schoolvak: Onderzoek & Ontwerpen met natuurkunde

Ik heb gesolliciteerd voor Eerst de Klas omdat ik dit als de ultieme kans zie om te blijven leren. Ik word zelf altijd heel enthousiast van kennis en wil altijd weten waar alles vandaan komt, maar ik wil nu juist graag leren hoe ik dit ook aan anderen over kan brengen. De combinatie die we leggen met het bedrijfsleven zorgt ervoor dat je met interessante mensen en actuele onderwerpen kan werken, en dat zorgt er vervolgens weer voor dat je jongeren beter kan inspireren.

Over 5 jaar sta ik nog steeds voor de klas, misschien met een uitbreiding in de richting van wiskunde erbij. Aangezien ik altijd de organisatorische en management kant ook heel erg leuk vind, zie ik mezelf ook wel doorgroeien in een meer overkoepelende onderwijsfunctie. Aan de andere kant blijf ik ook een ontwerper, en zou een eigen project ernaast ook goed denkbaar zijn.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”