Martine - 1990 - 7e tranche

MA opleiding: Biologie
Schoolvak: Biologie

Al sinds het begin van mijn studie biologie leek het onderwijs me een erg leuke branche om in te werken. Ik twijfelde alleen of ik al direct na mijn studie voor de klas wilde gaan staan, omdat ook onderzoek en het bedrijfsleven zoveel interessante mogelijkheden bieden. Uiteindelijk heb ik besloten eerst een andere weg in te slaan, maar mijn interesse in het onderwijs bleek toch te sterk. Toen ik zag dat er bij Eerst De Klas de mogelijkheid was om onderwijs met het bedrijfsleven te combineren, twijfelde ik dan ook geen moment. Dit is de perfecte combinatie voor mij.

Ik hoop dat ik over vijf jaar een enthousiaste docent ben, die plezier heeft in het lesgeven en die de leerlingen kan boeien met zowel theorie als praktijklessen. Daarnaast hoop ik de combinatie tussen onderwijs en ander werk te behouden door naast mijn baan als docent een deel van mijn tijd te besteden aan onderzoek en/of natuurbescherming.

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”