Jasmijn - 1990 - 7e tranche

MA opleiding: Management, Economics & Consumer Studies
Schoolvak: Economie

Ik verwacht een uitdagend programma waarin ik de kans krijg om heel veel nieuwe ervaringen op te doen. Ik hoop door zowel het onderdeel leraarschap als het onderdeel leiderschap mijn sterke kanten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Ook hoop ik te leren van het lesgeven en het contact met de leerlingen. Ik wil graag aan leerlingen laten zien dat economie veel raakvlakken heeft met andere onderzoeksvelden, en dat je er ontelbaar verschillende kanten mee op kan.  

Ik durf nog niet te zeggen wat ik over vijf jaar doe. Ik wil mijn hart volgen en iets doen waarbij ik een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Het zou goed kunnen zijn dat ik dit ga vinden in het onderwijs, maar het kan ook zijn dat ik over vijf jaar direct iets met mijn studie ontwikkelingseconomie doe. Of een combinatie van de twee, dat zou natuurlijk helemaal top zijn!

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”