Lindsay - 1985 - 7e tranche

MA opleiding: Engelse Letterkunde
Schoolvak: Engels

Ik ben 4,5 jaar promovendus geweest bij de Afdeling Engels van de Radboud Universiteit. In de laatste jaren heb ik ook gedoceerd, studenten begeleid en gastlessen gegeven op middelbare scholen. Hierdoor kwam ik erachter dat ik lesgeven en begeleiden eigenlijk het allerleukst vind. Ik krijg er energie van, vind het leuk om dingen uit te leggen en interactie te hebben met studenten, scholieren en andere docenten. Eerst De Klas leek mij een fantastische kans om mezelf als docent verder en breder te ontwikkelen.

Tijdens mijn studie en promotietraject ben ik veel in aanraking gekomen met de academische en educatieve wereld, maar nauwelijks met het bedrijfsleven. Ik denk dat Eerst De Klas me de kans geeft om ook die kant van mezelf te ontplooien. Ik ben onderzoekend en analytisch van aard, en denk dat ik de mogelijkheid krijg om die kant van mezelf praktisch toe te passen op mijn werk en op verschillende niveaus. Ik hoop dat het traineeship niet alleen voor mij uitdagend zal zijn, maar dat ik ook leerlingen zal kunnen uitdagen en enthousiasmeren. Tenslotte verwacht ik dat ik een drukke, maar leuke en veelzijdige twee jaar tegemoet ga, waarbinnen ik mooie kansen creëer voor de toekomst!

“Door de diversiteit binnen het programma van Eerst de Klas denk ik mij breed te kunnen ontwikkelen. Ik verheug mij op twee volle jaren van zelfontplooiing met een steile leercurve.”