Project VO-raad - Hidde en Pleuni

Uitgelicht op: 17-05-2018 om 11:51 in: Deelnemers

Op 12 maart presenteerden de trainees van tranche VIII de projecten die ze bij bedrijven hebben uitgevoerd aan mede-trainees en betrokken bedrijven en scholen. Hidde en Pleuni voerden hun project uit bij de VO-raad en vertellen wat het project inhield, wat ze de organisatie hebben gebracht en wat de meerwaarde voor hen en hun school was.

Project UWV - Koen en Daan

Uitgelicht op: 17-05-2018 om 11:49 in: Deelnemers

Op 12 maart presenteerden de trainees van tranche VIII de projecten die ze bij bedrijven hebben uitgevoerd aan mede-trainees en betrokken bedrijven en scholen. Koen en Daan voerden hun project uit bij UWV en vertellen wat het project inhield, wat ze de organisatie hebben gebracht en wat de meerwaarde voor hen en hun school was.

Column Pleuni - De mooiste baan van de hele wereld

Uitgelicht op: 16-05-2018 om 11:40 in: Deelnemers

“Oh wow wat goed van je!” “Jeetje, dapper zeg.” “Knap!” “Wat onbaatzuchtig!” De reacties die ik krijg als ik zeg dat ik docent ben zijn toch iets anders dan de reacties die ik kreeg toen ik bij een bank werkte. Ik voel me altijd een beetje ongemakkelijk als ik dit soort reacties krijg. Ik vind mijn baan niet per se dapper of knap of onbaatzuchtig of supergoed van mezelf. Ik vind het vooral heel erg leuk, grappig, en enorm veel waardering en voldoening geven.

Column Bart - Te vroeg volwassen

Uitgelicht op: 08-05-2018 om 07:48 in: Deelnemers

Woensdag 3 januari 2018. Ik ben net terug van een heerlijk weekje skiën tijdens de kerstvakantie en heb als vooruitzicht nog een aantal dagen relaxen en weer langzaamaan in het ritme komen voor de tweede helft van het schooljaar. Wie had gedacht dat het totaal anders zou lopen?

Column Peter - In gesprek

Uitgelicht op: 04-05-2018 om 14:21 in: Deelnemers

Vrijdagmiddag, vlak voor de vakantie. Ik neem een diagnostische toets af bij havo 4 en zie dat één van mijn leerlingen, Kevin, bijzonder snel klaar is. Ik bekijk zijn blaadje en zie dat hij in plaats van de toets te maken, heeft opgeschreven waarom dat niet gelukt is en hoe hij zijn prioriteiten op dat moment anders stelde.

1 van 36
Volgende