Het lakken van nagels is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun verzorgingsroutine. Een goede nagellak kan je look helemaal afmaken en je zelfvertrouwen een boost geven. Maar helaas kan het vervelend zijn wanneer je nagellak na een paar dagen al begint af te bladderen of beschadigd raakt. Gelukkig is er een oplossing: gellak! Met een gellak set kan je nu zelf professionele gelnagels creëren die tot wel drie weken blijven zitten. 

Wat zit er in een gellak set?

Gellak is een soort nagellak die langer blijft zitten dan gewone nagellak. Het verschil zit hem in de samenstelling van de lak en de manier waarop het uithardt. Gellak bevat namelijk een speciaal ingrediënt dat ervoor zorgt dat het uithardt onder UV-licht of LED-licht. Hierdoor wordt de lak hard en blijft het veel langer zitten dan gewone nagellak. Gellak wordt daarom ook wel gel polish genoemd. Een gellak set zoals die van Pink gellac bestaat niet alleen uit nagellak, maar ook al het andere dat je nodig hebt om de lak goed en strak aan te brengen.

Wat heb je nodig om gellak aan te brengen?

Om gellak aan te brengen heb je een aantal dingen nodig. Allereerst heb je natuurlijk de gellak zelf nodig. Deze kan je in verschillende kleuren en online aanschaffen. In de  Daarnaast heb je een UV- of LED-lamp nodig om de gellak uit te harden. Deze kan je ook kopen bij een drogisterij of online. Het is belangrijk dat je een lamp kiest die geschikt is voor het merk gellak dat je gebruikt. Niet alle lampen zijn namelijk geschikt voor alle soorten gellak. Kies daarom direct voor de gellak set van Pink gellac. Je hebt dan én zeer goede lak én een perfecte UV-lamp in één pakket. Je zult zien dat je de mooiste resultaten behaalt met een gellak set. Deze zijn er in verschillende gradaties. Je kunt kiezen voor een starterset voor als je het gewoon eens wilt proberen. Bevalt deze gellak set je? Dan kun je er heel gemakkelijk losse kleuren bij bestellen.

Je nagels zijn je visitekaartje

Wat doe je als je iemand voor het eerst ontmoet? Je steekt je hand uit en je schudt de hand van de ander. Waar let je dan op? Jawel! Op de nagels. Door er altijd voor te zorgen dat je nagels er piekfijn uitzien maak je direct een goede indruk. Je geeft dan aan dat je aandacht hebt voor details.