Als je een man bent, heb je het er maar zwaar mee. Je moet er goed uitzien, maar dit is niet onze sterkste kant. We weten dat het nodig is maar weten niet hoe. We hebben hier simpelweg geen aanleg voor. Daarom is het lekker makkelijk als je iemand hebt die je een handje helpt. Het is fijn als er bij wijze van spreke een setje kleding voor je wordt klaargelegd voor de volgende dag. Je hoeft er niet naar op of om te kijken, je trekt het aan en je gaat de deur uit. Helaas zijn we gaan 14 jaar meer en hebben we geen moeder die in ons huis woont en het voor ons doet. Daarom gaan we er zelf mee aan de slag. De ene keer is dit een groter succes dan de andere keer, maar dat hoort erbij. Toch? Ja, tot nu toe dan. Na het lezen van deze blog hoeft dit niet meer. We vertellen je namelijk hoe je stijlvol dit jaar verder gaat. Je hoeft nooit meer de mist in te gaan, deze blog opvolgen is genoeg.

Basis 

De basis leggen voor iets is altijd belangrijk. Je hebt het gedaan met je carrière door te beginnen bij een supermarkt en zo kunnen we nog meer voorbeelden aanhalen. Allemaal niet nodig, want onze opmerking is duidelijk; een basis is belangrijk en een fundament voor verdere uitbreiding. Een Black Bananas shirt heren is daarom bijvoorbeeld een goede optie. Dit is simpel, kan overal mee gecombineerd worden en stijlvol. Je doet hiermee geen gekke dingen maar legt slechts een basis voor een casual outfit. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een formele outfit met een wit overhemd; je kunt van daaruit verder bouwen.

Sneakers

Sneakers zijn een essentieel onderdeel van een outfit en verdienen daarom genoeg aandacht. Met de juiste, bijvoorbeeld Benjamin Berner schoenen, kun je al een heel eind komen. Met sneakers kun je namelijk heel goed combineren. Het kan op een casual outfit, maar ook op iets netters. Onderhoudt deze stappers goed, dan zul je er lang van kunnen profiteren. Ook geldt voor sneakers dat goedkoop duurkoop is, je zult langer doen met sneakers van hoge kwaliteit. Als je een kleur kiest als wit, zwart of donkerblauw, zit je al helemaal goed. Deze raken nooit uit de mode en zijn nóg makkelijker te combineren.