Nederland is rijk aan succesvolle merken op het gebied van mode en lifestyle. Het merk Nubikk is daar het levende bewijs van. Dit merk ontwerpt geweldige sneakers, enkellaarzen en ander schoeisel voor zowel heren als dames. Nubikk werkt met opvallende ontwerpen die toch erg ‘clean’ en simpel ogen, maar afgemaakt worden met een aantal kenmerkende details. De afgelopen jaren heeft het merk Nubikk schoenen een geweldige groei doorgemaakt. Maar wat is nu het verhaal achter dit populaire schoenenmerk? Je leest het in dit blog.

De historie van het merk Nubikk

Het merk Nubikk werd in het jaar 2012 opgericht met als doel om schoenen te ontwerpen die niet alleen stijlvol zijn, maar die ook zorgen voor een optimaal draagcomfort. De eerste schoenen die door Nubikk ontworpen werden, waren de enkellaarzen voor dames. Vervolgens werden de sneakers gelanceerd, welke een groot succes met zich meebrachten. Nubikk werd al snel bekend in binnen- en buitenland. De meeste mensen kennen Nubikk als een high end merk met schoenen voor iedere gelegenheid, van de hoogste kwaliteit en altijd on trend. 

De schoenen van Nubikk

Nubikk maakt schoenen van de hoogst mogelijke kwaliteit die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden; van luxe diner tot alledaags gebruik: het kan met de schoenen van Nubikk. De schoenen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals kalfsleer en suède en voorzien je van het best mogelijke draagcomfort met het uitneembare voetbed. Nubikk geeft aan als visie te hebben om schoenen te ontwerpen en produceren voor gedreven jonge volwassenen die hun eigen plek op deze wereld willen claimen. 

 

Nubikk voor dames 

De Nubikk dames collectie bestaat onder meer uit sneakers, enkellaarsjes en hoge laarzen. Deze schoenen zijn altijd on trend, maar worden toch vaak ontworpen in neutrale kleuren. Vaak zijn het de details die deze schoenen helemaal ‘af’ maken. Zo werkt Nubikk vaak met bijzonder gekleurde stiksels, branding details en originele patronen in haar ontwerpen. 

 

Nubikk voor heren

Ook voor heren heeft het merk Nubikk een breed scala aan schoenen beschikbaar. De collectie voor heren bestaat uit, onder meer, boots, sneakers en slippers. Ook de ontwerpen voor heren komen vaak voor in neutrale kleuren met opvallende details. De schoenen voor heren zijn gemakkelijk te dragen naar alle gelegenheden, of het nu gaat om een werkoverleg of een gezellige middag op het terras met vrienden: met Nubikk schoenen zit je als man altijd goed.