Als je een epoxy vloer wil gaan leggen, dan heb je het over een epoxy gietvloer of een epoxy vloercoating. Hier zit een duidelijk verschil in, namelijk in de laagdikte. Heb je al een egale ondergrond, maar wil je de vloer graag onder handen nemen om zo een slijtvaste coating aan te brengen die er ook mooi uitziet? Dan gebruik je epoxy vloercoating. Wil je een volledig nieuwe vloer aanleggen omdat je bijvoorbeeld veel putten en deuken in je vloer hebt? Dan gebruik je een epoxy gietvloer voor het juiste resultaat. Beide opties zijn gemakkelijk zelf te leggen voor een epoxy vloer.

Zelf epoxy vloeren leggen

Wil je je garage opknappen met een epoxy vloer, en dan een epoxy vloercoating? Dan kan je dit gemakkelijk zelf doen met een verfroller. Als je dit online bestelt bij een bepaalde webshop dan wordt het altijd in de juiste verhoudingen geleverd, met twee blikken. Die blikken voeg je dan samen en dan kan je beginnen met de epoxy vloercoating. Wil je zelf een epoxy gietvloer leggen? Dan heb je in ieder geval te maken met de voordelen dat deze vloer slijtvast is, dampdicht maar ook voor een strakke en industriële uitstraling zorgt. Vaak is een ander gietvloersysteem wat lastiger aan te leggen, omdat je dan te maken krijgt met oneffenheden. Met een epoxy gietvloer is dit niet het geval waardoor je dit gemakkelijk zelf kan doen en het alsnog een professionele uitstraling geeft. Zelf een epoxy vloer leggen is nog een leuke klus ook! En wil je epoxy giethars kopen?

Epoxy giethars kopen

Wil je epoxy giethars kopen? Dan moet je er goed opletten dat je het juiste product aanschaft, want epoxy giethars kun je kopen voor meerdere projecten. Ga je met een grote gieting aan de slag? Dan moet je epoxy giethars kopen voor grote gietingen. Dit gaat dan bijvoorbeeld om tafels. Wil je epoxy giethars gebruiken voor bijvoorbeeld onderzetters of aanrechtbladen? Dan koop je gewone epoxy giethars. Wil aan de slag gaan met kunstobjecten? Dan schaf je epoxy giethars Ultra Clear aan. Al deze producten zijn te bestellen via een webshop, waar ook altijd per product een duidelijke uitleg staat aangegeven hoe je het moet gebruik. Welk product ga jij onder handen nemen met epoxy voor een prachtig eindresultaat? Er zijn veel mogelijkheden en iedereen kan zelf aan de slag gaan met epoxy, ook jij!