Via talloze sites kan je tegenwoordig heel gemakkelijk je auto snel verkopen. Het is op deze manier voor Iedereen mogelijk geworden om autohandelaar te worden of om zijn eigen tweedehands auto gemakkelijk te verkopen aan andere particulieren. dit betekent dat er ook veel auto's op de markt zijn die niet in goede staat zijn en die vrij snel na de aankoop problemen met zich meebrengen. In dit artikel helpen we je op weg om bewuste keuzes te maken bij de aanschaf van een tweedehands auto.

De eerste indruk is belangrijk

Ongeacht van de site waar je gebruik van maakt als je op zoek gaat naar een nieuwe occasion is het goed om altijd af te gaan op de advertenties die gelijk een goede eerste indruk maken. verkopers die veel tijd en Energy steken In het maken van mooie foto's en een duidelijke omschrijving geven van de historie van het voertuig zullen vaak ook beter zorgen voor de auto's. kijk dus goed naar de foto's: zijn er voldoende foto’s aanwezig, zijn de foto's van goede kwaliteit, zijn de foto's volledig en zijn ook de minpunten van het voertuig op de foto gezet zoals bijvoorbeeld schades. Het is belangrijk dat de kilometerstand niet Alleen In de advertentie staat maar ook op de foto. In de advertentie omschrijving is het belangrijk dat de verkoper vertelt Waarom ze de auto wegdoen en of er eventuele schades zijn. een auto waar al meer dan 10 jaar mee is gereden heeft In de regel altijd wel enkele gebruikerssporen. een advertentie van een auto die veel kilometers heeft gereden en al redelijk oud is maar geen enkele schade vermeldt moet je dus wat kritischer bekijken.

Neem de tijd om de auto te bekijken

Als je een auto hebt gevonden die je graag zou willen kopen dan kan je een afspraak maken met de adverteerder. het liefst spreek je af bij de verkoper thuis of op de zaak, Er zijn namelijk ook veel garages die auto's verkopen op verschillende sites. Op het moment dat je de auto gaat bekijken is het belangrijk dat je hier goed de tijd voor neemt. je let natuurlijk goed op eventuele schades aan de buitenkant maar kijk net zo goed naar schades aan de binnenkant. Het is een voordeel Als je de auto bij een garage koopt omdat zij vaak een auto met een goede motor verkopen.